Oplossingen met advisering, detachering en interim ondersteuning voor organisatie vraagstukken, kwaliteit, milieu, veiligheid en arbozorg

Dé weg naar beter

Sectoren

Offerte aanvragen

Normen

De weg naar beter

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn


Terug naar het begin

e-mail

+31 (0)512 38 36 34

Bel mij op

Nu ook HVK  in huis!

Wat is dat, CO2 prestatieladder ?

De CO2-Prestatieladder is een werkwijze of norm die zich richt op energiebesparing, het efficiënt gebruik van materialen en duurzame energie zodat er bespaard kan worden in CO2 uitstoot.

De werkwijze is recht toe recht aan: het meetbaar maken en verbetermogelijkheden zoeken geeft inzicht. Dat leidt tot doelstellingen en prestaties waardoor kennis ontstaat. Het delen met de buitenwereld om gezamenlijk te verbeteren is dan de laatste stap.

Welke organisaties hebben hiermee te maken?

De CO2 prestatieladder kan door elke organisatie worden opgepakt. In branches waar de CO2 prestatieladder veel wordt toegepast is het veelal een mogelijkheid om ook in aanbestedingen een pré te verkrijgen.

Welke hulp kunnen wij bieden?

Niet alleen het behalen van een certificering volgens CO2 Prestatieladder behoort tot de mogelijkheden: ook ondersteuning met documenten, verbeteringen en het voeren van de CO2 administratie en begeleiding naar de certificering wordt door ons gedaan.

Offerte aanvragen voor CO2 prestatieladder